Pracovní list pro žáky středních škol a vyšších ročníků druhého stupně základních škol je součástí kolekce Jára Cimrman, jejímž cílem je připomenout všestranného génia, který je už desítky let fenoménem a zasáhl snad všechny oblasti společenského a kulturního života společnosti.
Pracovní list pro žáky středních škol a vyšších ročníků druhého stupně základních škol je součástí kolekce Jára Cimrman, jejímž cílem je připomenout všestranného génia, který je už desítky let fenoménem a zasáhl snad všechny oblasti společenského a kulturního života společnosti.
Pracovní list pro žáky středních škol a vyšších ročníků druhého stupně základních škol je součástí kolekce Jára Cimrman, jejímž cílem je připomenout všestranného génia, který je už desítky let fenoménem a zasáhl snad všechny oblasti společenského a kulturního života společnosti.
Pracovní list pro žáky středních škol a vyšších ročníků druhého stupně základních škol je součástí kolekce Jára Cimrman, jejímž cílem je připomenout všestranného génia, který je už desítky let fenoménem a zasáhl snad všechny oblasti společenského a kulturního života společnosti.
Pracovní list pro žáky středních škol a vyšších ročníků druhého stupně základních škol je součástí kolekce Jára Cimrman, jejímž cílem je připomenout všestranného génia, který je už desítky let fenoménem a zasáhl snad všechny oblasti společenského a kulturního života společnosti. Má to jen jeden háče
Pracovní list pro žáky středních škol a vyšších ročníků druhého stupně základních škol je součástí kolekce Jára Cimrman, jejímž cílem je připomenout všestranného génia, který je už desítky let fenoménem a zasáhl snad všechny oblasti společenského a kulturního života společnosti.
Pracovní list vede žáky k povědomí o fungování legislativního procesu v Evropské unii a k uvědomění si složitosti tohoto procesu, a to prostřednictvím tématu střídání časů.
Pojďme se společně podívat na kvasinky - unikátní jednobuněčné houby. Existuje jich přibližně 1500 druhů. Nejznámější z nich se jmenuje Saccharomyces cerevisie.
Zde najdete řešení pracovního listu, který žáky střední školy seznamuje se zpracováním hroznů a výrobou vína, zároveň opakuje základní učivo o sacharidech.